Акумулаторна термокамера BOSCH GTC 400 C Solo

Акумулаторна термокамера BOSCH GTC 400 C Solo

  • Кат. номер: 0601083108
  • Крайна дата на промоцията: 31.10.2019 г.
  • Наличност: В наличност
  • 1945.00 лв.
  • 1653.25 лв. с ДДС

    
Работете ефективно и спестете време с помощта на термокамерата GTC 400 C Solo от Bosch.

Тази иновативна камера създава убедително термично изображение с подробна информация. GTC 400 C Solo е оборудвана с Wi-Fi модул използван, за създаването на свой собствен Wi-Fi hotspot. Имате възможност да свържете своя смартфон или таблет към инструмента и да импортирайте топлинните изображения, включително измерените данни, в приложението Measuring Master на Bosch. По-този начин се предават получените топлинни изображения и измерените данни на клиентите. 
Изображенията могат да бъдат редактирани директно в приложението или да бъдат прехвърлени необработените термични изображения на компютър чрез USB, за да се редактират чрез безплатния софтуер за GTC.  
Работата с акумулаторната термокамера на BOSCH GTC 400 C Solo е интуитивна. За да се направят леки температурни различия или контрасти дори по-видими, Вие може да избирате между различни цветови режими на термичното изображение. Като автоматично се маркират най-студеният и най-топлият пиксел, а динамичната скала автоматично се адаптира към измерените минимални и максимални стойности. Инструментът има IP 53 защита от прах и водни пръски.

Акумулаторната термокамера BOSCH GTC 400 C се доставя с L-Boxx, без батерия и зарядно устройство!

ПРОДУКТЪТ Е ЧАСТ ОТ КАМПАНИЯ BOSCH PRO-MIX! ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ВЛЕЗТЕ 
ТУК>>>
Технически характеристики
Напрежение, V 12
Точност ±3,0°C
Работна температура, °C -10 - 45
Дисплей TFT LCD 3,5"
Разделителна способност 160x120 px
Окомплектовка L-BOXX 136, L-BOXX-вложка за инструмент, L-BOXX-вложка за консумативи, примка за ръка, без батерия и зарядно
Тегло, kg 0,5
Гаранционен срок 36 месеца след регистрация в интернет

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър