Дикар Консулт-Bosch
         Електроинструменти BOSCH
За нас

Компанията„BOSCH“ е глобален производител в областта на автомобилните и индустриалните технологии, стоките за потребление и строителната индустрия с основно седалище в гр. Герлинген (Gerlingen), провинция Баден-Вюртемберг, Германия. Създадена е през 1886 г. в Щутгарт от Роберт Бош (1861-1942) като “Работилница за прецизна механика и електроинженерство”. Днес Групата включва производствена и търговска мрежа от около 290 производствени предприятия, 300 дъщерни и регионални дружества и над 10 000 сервизни центрове в повече от 50 страни.

Сайтът Bosch-bg.com е създаден през 2012 година, като дъщерен на Дикар Консулт ООД и специализиран за продукти с марка BOSCH. Електронния магазин се утвърждава като един от лидерите по продажби на продукти от семейството на Bosch. Основният фокус и мисия на компанията е насочена към удовлетворяването на своите клиенти с бърза доставка и ниски цени


Изборът и покупката на машина или консуматив от http://bosch-bg.com/ е лесен - търговският отдел на фирмата е с дългогодишен опит, винаги готов да помогне и да даде професионално съвет.

Друг важен елемент от успеха на Bosch-BG е промоционалната политика. Цените определено са максимално конкурентни и актуални, а честите промоции и отстъпки за редовните клиенти правят сайта любимо място на много хора.

Третият важен фактор, правещ сайта Bosch-bg.com фаворит сред феновете на тази марка е неговата енциклопедична стойност. Там винаги може да бъде намерена точна и подробна информация за всеки един продукт от семейството на Bosch.

Освен всичко изброено до тук, трябва да подчертаем, че голяма роля в успеха на фирмата има и собствения сервиз. Там работи екип от професионалисти, извършващи гаранционни и извънгаранционни ремонти бързо и качествено.

Доставката на електроинструменти Bosch в повечето случаи е безплатна. Но голяма част от клиентите се интересуват и от срока на получаване на искания от тях продукт. С фирма като Дикар Консулт зад гърба си, Bosch-bg.com няма никакви проблеми със доставките - по-голяма част от стоката е в наличност. Това, в повечето случаи, прави придвижването на пратките възможно в рамките на 24-48 часа.