За нас

Сайтът Bosch-bg.com е създаден през 2012 година, като дъщерен на Дикар Консулт ООД, като e специализиран за онлайн търговия на продукти с марка BOSCH. Електронният магазин се утвърждава като един от лидерите по продажби на машини и консумативи Bosch. Основният фокус и мисия на сайта е насочена към удовлетворяване на всички свои клиенти с бърза доставка и ниски цени

Изборът и покупката на машина или консуматив от http://bosch-bg.com/ е лесен - търговският отдел на фирмата е с дългогодишен опит, винаги готов да помогне и да даде професионален съвет.

Друг важен елемент от успеха на Bosch-BG е промоционалната политика. Цените определено са максимално конкурентни и актуални, а честите промоции и отстъпки за редовните клиенти правят сайта любимо място на много хора.

Третият важен фактор, правещ сайта Bosch-bg.com фаворит сред феновете на тази марка е неговата енциклопедична стойност. Там винаги може да бъде намерена точна и подробна информация за всеки един продукт от семейството на Bosch.

Освен всичко изброено до тук, трябва да подчертаем, че голяма роля за успеха на сайта, е че фирмата собственик на онлайн платформата има и собствен сервиз. Там работи екип от професионалисти, извършващи гаранционни и извънгаранционни ремонти - бързо и качествено.

Една голяма екстра за клиентите на сайта е безплатната доставка на всеки един закупен продукт, който е на стойност над 70 лв. Но голяма част от клиентите се интересуват и от срока за получаване на искания от тях продукт. С фирма като Дикар Консулт зад гърба си, Bosch-bg.com няма никакви проблеми с доставките - по-голяма част от машините и консумативите са в наличност. Това, в повечето случаи, прави доставянето на пратките възможно в рамките на 24 до 48 часа.