Помпайте на воля с UniversalPump 18V

Помпайте на воля с UniversalPump 18V

2022-10-06 11:32:25 152




Помпайте на воля с UniversalPump 18V

Ако имате нужда от бързо надуване - на помощ идва акумулаторна въздушна помпа BOSCH UniversalPump 18V - лесна за употреба и особено ефективна, помпи всичко за секунди с до 30 литра в минута и 10,3 бара налягане.

Напомпва без проблеми автомобилни гуми, идеална за оптимизиране на налягането на гуми за мотокрос, помпи гумите на велосипед за нула време, постига най-висок резултат с твърдо напомпани футболни топки и надува всички пояси за басейн с лекота. Това е тя - въздушна помпа UniversalPump 18V!

Помпата се задейства лесно с просто управление с пръст, с помощта на спусък с регулиране на скоростта. Притежава осветен манометър, който ясно показва измерванията на налягането, дори и при слаба светлина. А, когато приключите работата с нея, маркучът и всички използвани консумативи можете да съхраните директно в предната част на инструмента.

Помпайте на воля с UniversalPump 18

Акумулаторната помпа е снабдена с маркуч с текстилна оплетка, който гарантира допълнително удобство и гъвкавост. С дължина от 67 cm, която е напълно достатъчна да помпате удобно и в изправено положение.

UniversalPump 18V разполага с вграден магазин за консумативи, който съдържа всички адаптери, които се използват най-често (адаптер за обем, игла за топка, вентил за велосипед).

Помпата е част от серията POWER FOR ALL ALLIANCE или една акумулаторна батерия за всички подобни 18-волтови инструменти от различни марки.

Улеснете вашето ежедневие с акумулаторна въздушна помпа BOSCH UniversalPump 18V!

Можете да поръчате страхотната помпа, като посетите този АДРЕС-->

Помпайте бързо и лесно с UniversalPump 18V