BOSCH GTC 600 C - идеална за откриване на проблеми с изолацията

BOSCH GTC 600 C - идеална за откриване на проблеми с изолацията

2022-04-12 12:35:11 125




BOSCH GTC 600 C - идеална за откриване на проблеми с изолацията

GTC 600 C - новият модел термокамера на BOSCH е страхотен помощник при откриване на проблеми с изолацията, както и на нежелани топли или студени места.

Тя открива лесно и бързо температурни разлики, дори на открито, като предлага детайлни визуализации на температурните амплитуди и дава възможност за интелигентно документиране.

Термокамерата има висока разделителна способност и широк спектър на измерване за максимален брой приложения с температурно отчитане. Разполага с удобните гласови бележки чрез приложението Bosch Thermal и софтуерът GTC Transfer, които осигуряват лесно документиране на термоизображенията.
Дигиталната термокамера се отличава с интуитивен потребителски интерфейс и предварително запазени стойности за излъчвателна способност, както и подобрена галерия за IR и за визуални изображения, които постигат успешни резултати с минимум кликвания.

BOSCH GTC 600 C - перфектна за откриване на проблеми с изолацията

Сред най-важните ключови функции на GTC 600 C можем да посочим универсалният диапазон на приложение и широк обхват на измерване (от -20°C до +600°C), бързото и интелигентно документиране чрез интегрирана функция гласова бележка, приложение Bosch Thermal за споделяне на работната площадка и GTC Transfer SW за подробен анализ.
Не трябва да се пренебрегва и изключително здравата конструкция, която е проектирана да издържа на тежки условия на работа. Термокамерата може да издържи падане от височина до 2 метра, като има клас на защита IP54.

Подобрените цветни палитри са друга отличителна характеристика на GTC 600 C. Чрез тях се постига най-добро използване на контраста в термоизображението, като е добавена и една нова цветна палитра за интуитивно подчертаване на топлите и студените зони.

В допълнение можем да кажем, че нейната 12-волтова литиево-йонна акумулаторна батерия осигурява на инструмента изключително време на работа, а точността от ±2,0°C правят термокамерата невероятно прецизна.

Предлагаме два варианта на GTC 600 C на BOSCH, които можете да разгледате, като посетите този ЛИНК=>

BOSCH GTC 600 C - отличен избор за откриване на проблеми с изолацията