Новата X-LOCK система на BOSCH - революция в захващането

Новата X-LOCK система на BOSCH - революция в захващането

2019-05-28 11:46:31 169




Новата X-LOCK система на BOSCH - революция в захващанетоBOSCH X-LOCK е нова революционна система за смяна на консумативите за ъглошлайф, и то само с едно кликване. Иновативният X-образен захват на главата за шлифоване и консуматива позволява лесен и безпроблемен монтаж.

Премахването на консумативите е също толкова лесно - те могат да бъдат отключени чрез освобождаване на превключвателя. От Bosch са разработили цяла гама от консумативи за работа с тази система, включително фрезери и телени четки, както и дискове за рязане и шлайфане. Според световната марка, повечето от тези аксесоари са проектирани така, че да са съвместими и с вече съществуващи ъглошлайфи.

Революция в захващането с новата X-LOCK система на BOSCHСистемата X-Lock също гарантира, че консумативите не могат да бъдат монтирани неправилно - нещо, което при сегашната система за захващане може да бъде проблем с някои диамантени дискове. Простият механизъм за заключване, само с едно щракване, работи така сигурно, че дори неопитните потребители могат да бъдат уверени, че аксесоарите са безопасно и сигурно монтирани към ъглошлайфа. И накрая, по-плиткият профил на X-Lock захвата означава, че ъглошлайфът може да се използва много по-близо до работните повърхности, без гайката да възпрепятства рязането или шлайфането.

Вече на пазара в България могат да бъдат закупени както електрически, така и акумулаторни ъглошлайфиBOSCH, работещи с новата система X-LOCK. Можете да се запознаете с тях, както и да ги закупите, като посетите този ЛИНК=>

От BOSCH предлагат вече и първите X-LOCK консумативи, които пък можете да намерите на този АДРЕС=>