Повече мощност с иновативната Syneon чип технология на BOSCH

Повече мощност с иновативната Syneon чип технология на BOSCH

2017-04-26 15:36:29 117





Повече мощност с иновативната Syneon чип технология на BOSCH

Отскоро полупрофесионалните акумулаторни електроинструменти на Bosch от "зелената" серия вече използват иновативната Syneon чип технология. Това е модерна и интелигентна електронна система, която води до значително увеличаване на мощността на електроинструментите чрез перфектното взаимодействие между мотора, литиево-йонната батерия и редуктора.
Литиево-йонните инструменти на Bosch са изработени да отговарят на изискванията на взискателните потребители, които нарастват все повече и повече с развитието на индустрията. За всеки клиент е изключително важно акумулаторната батерия да издържа възможно най-дълго, за да може да се увеличи и времетраенето на работния процес.

Точно това е голямата цел на новия чип Syneon. С помощта му акумулаторните инструменти вече са по-ефективни и по-мощни. Вече ще можете да завинтвате, пробивате, шлайфате и режете с максимална мощност, докато батерията се изтощи напълно. И то, независимо от сложността на изпълняваната задача - дори и при завинтване на дебели винтове или при работа в плътно дърво. Благодарение на новаторския чип Syneon съответният акумулаторен инструмент на Bosch винаги ще има оптимална мощност, като ще пести енергия и ще работи повече, само с едно зареждане на батерията.

Повече мощност с иновативната Syneon технология на BOSCH

Как можете да разпознаете дали електроинструмента, който искате да закупите, работи с новата технология. Отговорът не е сложен - Има ли надпис „Syneon чип“, това означава, че вътре се крие и чип Syneon.

Вече всички "зелени" инструменти за домашния майстор на Bosch, както и градинската техника от същата марка, захранващи се със сменяема акумулаторна батерия с напрежение 10.8V, 14.4V и 18V, са оборудвани с новия чип Syneon. Това веднага идва да покаже, че е без значение какъв модел от тези серии сте решили да закупите, винаги ще спечелите от максимална издръжливост и мощност.