Дикар Консулт-Bosch
         Електроинструменти BOSCH


Прободен трион BOSCH EasyCut 50

Прободен трион BOSCH EasyCut 50

  • Кат. номер: 06033C8020
  • Крайна дата на промоцията: 16.08.2019 г.
  • Наличност: В наличност
  • 199.00 лв.
  • 159.90 лв. с ДДС

  • 12 мес. х 15.59 лв. от УниКредит
    

Искате да режете в дърво лесно и бързо, без големи усилия? Предлагаме Ви иновативният прободен трион BOSCH EasyCut 50, нов модел на известната марка, който използва модерната технология NanoBlade. Тази технология прави работата с уреда значително улеснена, като всеки хоби майстор може с минимални усилия да реже в дърво и да извършва куп задачи в домашни условия.
Технологията NanoBlade използва една обиколна верига, състояща се от малки звена от по 4 милиметра. Това прави възможно трионите, които използват тази технология, да работят почти без вибрации и да постигат изключително точни срезове.
Ножовете на модела не се смазват или заточват, а функцията CutControl гарантира постигане на перфектна видимост върху работната линия. Bosch Electronic пък осигурява отлично зацепване на инструмента към материала, като това предимство се откроява най-вече при рязане на акрилно стъкло.
С триона се работи много чисто, благодарение на това, че той разполага с функции за прахоулавяне и за издухване на праха.

Технически характеристики
Номинална мощност, W 500
Честота на ходовете, min-1 0 – 7800
Макс. дълбочина на рязане в дърво, mm 50
Окомплектовка nanoBLADE Wood Basic 50, защитна приставка срещу откъсване на стружки, капак за прахоулавяне, пластмасов куфар, прозрачен предпазен капак за ножа на триона
Тегло, kg 1,6
Гаранционен срок 36 месеца след регистрация в интернет

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър