Новият GSR 185-LI задава нови стандарти в удобството!

Новият GSR 185-LI задава нови стандарти в удобството!

2022-09-12 16:03:37 152




Новият GSR 185-LI задава нови стандарти в удобството!

Новият акумулаторен винтоверт BOSCH GSR 185-LI Professional отключва 18-волтова мощност с компактността на 12-волтова версия. Благодарение на безчетковата му технология и металния патронник, този електроинструмент се справя с лекота с трудни задачи и същевременно дава по-дълго време на работа на батерията и повече издръжливост.
Винтовертът има максимални 1900 оборота в минута, предоставяйки високо ниво на ефективност на работния обект при завинтване или пробиване в дърво и метал. Това го прави идеален за търговци и занаятчии, които работят на тесни пространства и се нуждаят от пълен капацитет.

GSR 185-LI задава нови стандарти в удобството!

Безкабелният винтоверт
е лесен за транспортиране и работа благодарение на компактна му конструкция. Отличава се с впечатляващи технически характеристики, като максималният диаметър на винта може да достигне до 10 mm, а възможностите му за пробиване са до 35 mm в дърво и до 10 mm в стомана.
Двускоростният винтоверт GSR 185-LI може да постигне максимален въртящ момент от 50 Nm, което е отличен показател за постигане на максимална производителност и ефективност.

Можете да закупите една от разновидностите на BOSCH GSR 185-LI, като посетите този АДРЕС-->

Новият GSR 185-LI задава иновативни стандарти в удобството!