AdvancedShear 18V-10 - отличен помощник на всеки градинар

AdvancedShear 18V-10 - отличен помощник на всеки градинар

2022-08-16 10:26:56 123




AdvancedShear 18V-10 - отличен помощник на всеки градинар

Акумулаторната ножица за трева и храсти BOSCH AdvancedShear 18V-10 е многофункционален уред, който е проектиран за използване с една ръка и е перфектен промощник за всеки градинар.
Безкабелната ножица е отличен избор за оформяне и поддържане на малки храсти, както и за подрязване на ръбовете на тревни площи. Отличава се с патентована антиблокираща система и произведени в Швейцария двойнодействащи остриета, които осигуряват страхотна прецизност, както и непрекъснато рязане без блокиране при подкастряне на по-дебели клони.
200-милиметровият нож за храсти дава възможност на потребителите да подкастрят по-високи живи плетове или да работят удобно от изправена позиция при подрязване на връхчетата на тревата.

AdvancedShear 18V-10 - идеален помощник на всеки градинар

Смяната на остриетата се осъществява с няколко прищраквания, като превключването между желаните приставки става лесно и само за няколко секунди.
Двойнодействащите ножове са лазерно шлифовани с диамант и гарантират бързи и висококачествени срезове, както и максимална издръжливост.
Акумулаторната ножица за жив плет е част от серията 18-волтови инструменти POWER FOR ALL на BOSCH, при която батерията може да се използва с голямо разнообразие от инструменти от различни марки.

AdvancedShear 18V-10 - перфектен помощник на всеки градинар

AdvancedShear 18V-10
позволява безпроблемно рязане до 85 минути с едно зареждане на акумулаторната батерия, като за това време можете да обработите треви или храсти с размер средно до 85 кв.м.

Можете да разгледате и поръчате AdvancedShear 18V-10 на BOSCH, като посетите този ЛИНК=>