Два нови модела професионални ролетки от BOSCH

Два нови модела професионални ролетки от BOSCH

2022-03-22 11:43:57 129




Два нови модела професионални ролетки от BOSCH


През тази година от BOSCH пускат на пазара два нови модела професионални лазерни ролетки - GLM 50-22 и GLM 50-25 G.
Те са отличен избор за използване от електротехници и водопроводчици, при поставяне и сглобяване на конструкции от дърво или гипскартон. Перфектни помощници са за изчисляване на необходимите материали от професионални бояджии, фаянсаджии, дърводелци, както и от работници, които полагат подови настилки.

Страхотно предимство на новите дигитални ролетки BOSCH е тяхната IP65 конструкция, която гарантира пълна защита от прах и водни капки, като в същото време поглъщащият ударите корпус е издръжлив на падане от 1,5 метра дори върху твърд бетон.

2 нови модела професионални ролетки от BOSCH


Двата модела измервателни инструменти разполагат с персонализиращ бутон, с който можете да зададете предпочитаните измервателни настройки или функции.

GLM 50-22 и GLM 50-25 G се отличават още с интуитивния си интерфейс, който поддържа 30 езика, има цветен екран и режим за големи числа за постигане на отлична четливост.

Лазерната ролетка BOSCH GLM 50-25 G осигурява перфектна видимост на нейната зелена лазерна точка за отлично прицелване при измерване на дълги разстояния на закрито.

Сред преимуществата на двата нови модела може да посочим и продължителното време на работа на батерията, независимо дали лазерните ролетки се използват с алкални батерии или с опционалната литиево-йонна акумулаторна батерия.

Два нови модела профи ролетки от BOSCH