Новият BOSCH GRL 650 - точен, издръжлив и с функция двоен наклон

Новият BOSCH GRL 650 - точен, издръжлив и с функция двоен наклон

2022-02-23 11:23:04 124




Новият BOSCH GRL 650 - точен, издръжлив и с функция двоен наклон


Новият модел BOSCH GRL 650 CHVG е супер издръжлив ротационен лазерен нивелир, който се отличава с изключително широк обхват на приложение благодарение на новите си функции. Ротационният нивелир е супер прецизен и с повишена видимост в различни светлинни условия, тъй като използва иновативната технология със зелен лазер, която повишава видимостта с до 4 пъти.

Работата с измервателния инструмент е много интуитивна благодарение на Bluetooth свързваността, което осигурява лесна комуникация с Levelling Remote. Това приложение визуализира всички функции, което ви спестява ценно време.
Ако изберете GRL 650 CHVG вие ще притежавате и най-издръжливия ротационен лазер, който може да оцелее дори и след преобръщане от статив с височина до 2 метра. Не е за пренебрегване и факта, че с него можете да работите без проблеми и при най-лошите атмосферни условия.

Едно от най-големите предимства на модела е наличието на функцията двоен наклон, с която настройката е по-лесна и по-прецизна, като последните 4 стойности на наклон могат да се запаметят и извикат директно.

Сферите на приложение на този отличен ротационен лазер са големи - при прецизно подравняване на фасади, и то по цялата височина и дължина на сградата, при изливане на бетон, за да проверите дали бетонът е нивелиран или под наклон, при изкопни дейности за определяне на стойности за изкопаване и насипване, при монтаж на окачени тавани за подравняване на профили, както и при оформяне за правилно разположение на вътрешните стени.

Вижте цените на трите варианта на ротационния лазер BOSCH GRL 650 CHVG, като посетите този АДРЕС==>

BOSCH GRL 650 - точен, издръжлив и с функция двоен наклон