Новите лазерни ролетки от "зелената" серия на BOSCH

Новите лазерни ролетки от "зелената" серия на BOSCH

2017-04-26 15:56:56 113




Новите лазерни ролетки от "зелената" серия на BOSCHГерманският производител на електроинструменти и измервателна техника BOSCH пусна на пазара три нови модела лазерни ролетки от зелената си серия - PLR 30C, 40C и 50C. С тях можете лесно и бързо да измервате, да документирате и да изпращате резултатите към смартфон или таблет с помощта на приложението PLR measure&go. Тези уреди са първите лазерни ролетки за домашния майстор с интегриран Bluetooth интерфейс за трансфер на данни. Именно за това към моделите е добавена буквата „C” или „Свързаност”.

Потребителят може да снима и скицира, да зарежда директно отчетените размери, да си води бележки, да записва и праща по имейл, като за това помага безплатното приложение за Android и iOS. Всички тези екстри изпращат в историята грешките от ръчното предаване. Вече няма да е необходимо да записвате отчетените резултати ползвайки лист и молив, а просто ще изпратите необходимите Ви данни посредством приложението PLR measure&go. Това е лесно, бързо и удобно, нали.

Трите модела дигитални лазерни ролетки могат да измерват разстояния от 30, 40 или 50 метра, като измерените стойности са с точност от 2 мм. Освен това те впечатляват и с компактните си размери и ниското си тегло.

Най-модерната и иновативна от трите ролетки е PLR 50C, която е първата дигитална ролетка за домашния майстор, която можете да управлявате от дисплея само с помощта на един пръст. На 2.4-инчовия цветен сензорен екран можете лесно да се придвижвате през многобройните функции на устройството.

Моделът, oсвен основните измервателни опции, като обеми, площи, разстояния, събиране и изваждане, включва и двойно непряко измерване на височината, а така също и непряко измерване на дължината и височината.