GIC 120 - специалистът за извършване на контролни прегледи

GIC 120 - специалистът за извършване на контролни прегледи

2017-04-26 15:53:38 130




GIC 120 - специалистът за извършване на контролни прегледи

На пазара вече е GIC 120 Professional - нов модел акумулаторна инспекционна камера на BOSCH. Уредът е компактен и с негова помощ можете бързо и лесно да извършвате контролни прегледи на водопроводни тръби, горивопроводи, двигатели и др. Чрез функцията Compass View потребителят има възможност за непрекъснато и оптимално ориентиране.

Новата камера се отличава с удобен потребителски интерфейс и подобрен дизайн на ръкохватката. Използва новата технология Quick Connector, която позволява лесна и бърза смяна на кабела на камерата и компактно съхранение на уреда.

Осигурен е цялостен поглед върху инспектираните места посредством по-ясния, по-ярък, 2.7-инчов цветен дисплей, и двукратно дигитално увеличение.
Изброените отличителни характеристики превръщат GIC 120 в основен инструмент за електротехници, водопроводчици и дори механици в автосервизи.

Инспекционната камера е много устойчива и издръжлива, като може да бъде използвана без проблеми дори в масла, антифриз, бензин, дизелово гориво и спирачна течност.

Инструментът идва в комплект с 4 броя алкални батерии тип AA и 120 cm кабел, кука, магнит и огледало - всичко необходимо, за да започнете използването му веднага.