3-годишна гаранция за батерии и зарядни BOSCH Professional

Публикувана от: BOSCH Team on Monday 30th November 2020

От немската марка BOSCH дойде отлична новина. Всички батерии и зарядни устройства Бош за професионални акумулаторни инструменти и измервателна техника вече са с 3-годишна гаранция, след регистрация в интернет.

Всички електроинструменти на Bosch, пневматични и измервателни инструменти и градински уреди внимателно се проверяват, изпитват и подлагат на най-строг контрол за осигуряване на качеството, характерно за фирма Bosch.

BOSCH предоставя гаранция за период от 2 години при дефекти по инструмента, които доказано в рамките на гаранционния срок се дължат на дефекти в материала или фабрични дефекти. При инструменти, които се използват професионално или промишлено или се натоварват приравнено, гаранционният срок възлиза на дванадесет месеца.

Можете да удължите гаранцията до общо 3 години, с изключение на високочестотните инструменти, индустриалните акумулаторни винтоверти, пневматичните инструменти, акумулаторните батерии и зарядните устройства за хоби електроинструменти и градинска техника.

Условието е в рамките на 4 седмици след покупката да регистрирате закупения от Вас инструмент, батерия и зарядно устройство на специално създадения уебсайт.
Както закупената акумулаторна машина, така и батерията и зарядното устройство могат да бъдат регистрирани само с една транзакция, като обаче са необходими всички артикулни номера.

За да удължите гаранцията на своя професионален инструмент, батерия или зарядно устройство БОШ е необходимо да влезете ТУК>>>

Напишете коментар

Еmail адреса няма да бъде публикуван!
Note: HTML is not translated!

Tags: Бош, Bosch, удължаване на гаранция, батерии и зарядни устройства